DEYE VÄXELRIKTARE OCH BATTERI
Vi erbjuder marknadens bästa lösning för ON-och OFF-Grid - Allt i ett!

Hybrid Växelriktare


En nätbaserad växelriktares huvudsakliga uppgift är att omvandla likström som genereras från PV-matrisen till användbar växelström. Hybridväxelriktare går ett steg längre och arbetar med batterier för att också lagra överskottsström. I utvecklingsvärlden är hybridväxelriktare mer av en nödvändighet för att kompensera för svaga eller intermittenta nät eller brist på nätel tillsammans.

Deye hybridväxelriktare inkluderar enfas 3-16kW och trefas 8-12kW. För SUN-3K-SG04LP1-24-EU använder den en 24V batteribank och resten av dem använder ett 48V batteri. Dessutom är SUN-16K-SG01LP1-EU den maximala enfashybridväxelriktaren på den globala marknaden.

Grid-interactive växelriktare består av flera hårdvaruelement. Den Grid-interaktiva växelriktaren styr och övervakar anslutningen av elen från kraftverken. Dessutom styr den också bortkopplingen av överskottskraft från anläggningarna. Det säkerställer leverans av kraft vid topptid baserat på efterfrågan.

DEYE Växelriktare

Energilagring

Denna serie litiumjärnfosfatbatteri är en av nya energilagringsprodukter utvecklade och producerade av Deye, den kan användas för att stödja pålitlig ström för olika typer av utrustning och system.
Denna serie är särskilt lämplig för applikationsscener med hög effekt, begränsat installationsutrymme, begränsad lastbäring och lång livslängd.
Denna seriebatteri har ett inbyggt BMS (Battery Management System), som kan hantera och övervaka cellinformation inklusive spänning, ström och temperatur.
Dessutom kan BMS balansera cellers laddning för att förlänga livslängden.
Flera batterier kan anslutas parallellt för större kapacitet och längre strömstyrka.

KONTAKTA OSS FÖR EN KOSTNADSFRI OFFERT

Registrera ditt företag för aktuell prislista